Nieuws van de Vriendenkring

Wij wensen iedereen een gezegende Kerstdagen en een voorspoedig 2024. Met veel pitten natuurlijk. in de week van 28 december kaarten we niet. We beginnen weer op 4 januari om 19.30 uur. Dan zullen er weer snacks zijn. Het nieuwe jaar gezond beginnen dus. De ledenvergadering en ons jaarlijkse etentje staat gepland voor de 18e januari 2024 aanvang 18.30 uur. 

We plakken er weer een stukje voor 26 oktober. Vanavond gezellig gekaart met 7 tafels. Dank aan de invallers Arno en Kees. Beterschap voor Henk P en An we hopen dat jullie er volgende week weer zijn. 

Donderdag 12 oktober, helaas heeft de griep maar ook de vakantiekolder toegeslagen. Toch netjes 21 mensen Dat betekent dat Janny C en Corne en Ton uitvallen - ieder een boompje. Ton de laatste want Tonny is met vakantie en dan komt zijn vriendin 😅 langs. Conny lijkt vanavond de sterkste zenuwen te hebben gewoon even 5622 punten aftikken gevolgd door Gisela en Joop. Na beginners geluk de 1e kaartavond Carlos nu de poedel. De snacks komen van Henk P en Pietske er wordt niet gezongen maar de hiep hoera ingezet. Gefeliciteerd. 

We hebben 5 oktober er weer opzetten. Keurig 24 mensen aanwezig waaronder Carlos een nieuw lid. Carlos welkom overigens geeft hij gelijk zijn visitekaartje af. Ruim 5300 punten, nipt verloren van Trees (de keuken is klaar) die eindelijk weer eens scoort. Om 21.00 snacks, lekker hoor, volgende week weer want dan zijn Pietske en Henk P jarig. Smeer de kelen zodat we ze luidkeels kunnen toezingen. Arme buurt.  De poedel gaat naar An nou ja eigenlijk alweer naar An. Kom op An er komen betere tijden.

Na de Corona periode hebben we weer een mooie toeloop aan nieuwe leden. Leuk dat als mensen een keer de sfeer komen proeven ze gelijk besluiten lid te worden. Het Kerstkaarten bij SOVA staat gepland voor 8 december. De marathon staat gepland voor 6 april 2024. Ook wij zijn voornemens dit jaar nog een toernooi te organiseren. Wordt vervolgd